zenekar

Szinte minden ember szereti a zenét. Elképzelhető, hogy evolúciós oka van a zene szeretetének? Van az agyban egy a zeneértésre szakosodott terület? És az állatok? Mi van a doboló majmokkal?
Dr. Scheuring István fizikus-biofizikus az ezzel kapcsolatos kutatásokról tart rendkívül szórakoztató előadást a kaviartnak. Beülsz a padba?

Tudomány

2018 -11-15 18h

ELTE Pázmány Péter Sétány 1C

A nagyobb térképért kattintson a linkre

fotosafari

Szafari és fotótúra Csorba Gábor zoológussal, a Természettudományi Múzeum tudományos igazgatójával és Müller László fotóművésszel
13 napon át Afrika legtisztább és legbiztonságosabb országában
2019 május 16–30-ig

Vörös homokdűnéken át Skeleton Coast vad tengerpartjáig, a nyársasantilopok, hegyizebrák lakóhelyétől a legnagyobb nemzeti parkig, ahol több ezer állat; antilop, gnú, elefánt zsiráf, orrszarvú, hiéna, oroszlán vár ránk. Megyünk delfin lesre és gepárdmentő központba, nézünk 250 millió éves kovásodott óriás fatörzseket és szan sziklarajzokat. Meglátogatjuk az opuwo törzset és járunk makulátlan németes kinézetű városokban. Csodás kis lodge-okban lakunk, napközben a zoológus hívja fel a figyelmünket az érdekességekre, este a fotós elemzi a képeket és segít felkészülni a másnapra.

Utazás

A nagyobb térképért kattintson a linkre